Vanlige spørsmål

Hvorfor skal jeg reparere en steinsprutskade når jeg i stedet kan bytte hele ruten?

Å reparere en steinsprutskade er billigere både for deg og forsikringsselskapet. Dessuten går det raskt – vi reparerer skaden mens du venter. Dessuten er det mer miljøvennlig.

Hvor kan jeg bestille steinsprutplasteret?

Det kan du bestille på vår hjemmeside. Du kan også ringe kundeservice 09511, eller hente et plaster ved et av våre verksteder.

Stemmer det at man får låne bil av dere når man bytter frontrute?

Ja, det stemmer. Det er helt kostnadsfritt, og du kan kjøre fem mil gratis hvis du velger lånebil. Be om lånebil i forbindelse med bestillingen.

Hvor store steinsprutskader kan repareres?

Skader på inntil 30 mm størrelse kan normalt repareres. Er skaden større, må glasset som regel byttes. Vi utfører reparasjon og skifte av bilglass iht. FNO retningslinjer.

Hvor mye koster det å bytte frontrute når man har forsikring?

Det avhenger av hvilket forsikringsselskap og hvilken bilmodell du har. Egenandelen, og dermed din kostnad, varierer mellom kr. 2000,- og 3000,-. Ønsker du en mer nøyaktig pris, klikker du på prisforespørsel.

Hvor mye koster det å reparere en steinsprutskade når man har forsikring?

Reparasjon er kostnadsfritt for den som kunde dersom du har kasko eller delkasko.

Hvor lang tid tar det å reparere en steinsprutskade?

Arbeidet tar ca. 30–45 minutter, så du kan vente hos oss mens vi utfører jobben.

Hvor lang bestillingstid er det på bytte av frontrute?

Som oftest kan vi bytte glasset samme dag som du ringer. Men alt etter sesongen kan bestillingstiden være fra én til fem arbeidsdager. Selve byttet av glass utføres på dagen, og du har gratis tilgang til lånebil mens bilen er inne.

Må jeg kontakte forsikringsselskapet når frontruten skal byttes?

Nei, vi tar hånd om dialogen med ditt forsikringsselskap. Alt du trenger å gjøre, er å fylle ut en forenklet skademelding som du kan hente her fra Skademelding og ta med når du kommer til oss med bilen.

Bestill time

Kostnadsfri reparasjon