Reparasjon av steinsprutskade

En steinsprutskade er starten på en sprukket frontrute. Spesielt her på våre breddegrader, der vekslingen mellom kaldt og varmt vær innebærer en ekstra belastning på bilglasset.

Derfor er det viktig å reparere bilglasset i tide. En skadet frontrute er farlig for trafikksikkerheten, spesielt ved kjøring om natten eller ved lav sol. Dessuten er frontruten en viktig bærekonstruksjon i bilen.

Steinsprut

En steinsprutskade er en liten skade på frontruta som enkelt kan herdes for å unngå at ruta sprekker. Som regel kan en skade på opp i mot størrelsen på en 5- krone repareres raskt og enkelt. Pris på en slik reparasjon er kostnadsfritt for deg med kasko, eller delkasko inkludert i forsikringen. Det kommer altså ikke på noen egenandel ved steinsprutskade, og koster deg ingenting – det er som vi sier, helt kostnadsfritt! Det tar heller ikke lang tid å reparere en steinsprut. Vi byr på gratis Wifi og en kopp kaffe mens du venter. Det tar omlag 30 minutter å fullføre en frontrute- reparasjon.

Kostnadsfri reparasjon av steinsprutskade

Å reparere en steinsprut er kostnadsfritt, du betaler ingen egenandel, forutsatt at bilen har kasko eller delkasko. Det sparer deg for både tid og penger, og sammen sparer vi også miljøet og forsikringsselskapet. Vi tar oss av alt arbeidet relatert til skaden og forsikringskravet. En steinsprut påvirker verken egenandel eller bonus hos forsikringsselskapet. Reparasjonen tar kun 30-45 minutter og utføres mens du venter. I mellomtiden byr vi på kaffe og WiFi.

Steinsprutplaster

Forespørsel

steinsprut

 

Bestill time

Kostnadsfri reparasjon