Skifte frontrute pris

skifte frontrute pris

Har du fått sprekk i frontruta? Pris ved å skifte frontrute spiller ikke så stor rolle, siden kostnaden heldigvis dekkes av forsikringsselskapet ditt, og du må kun betale en mindre sum i egenandel.


En steinsprutskade er starten på en sprekk, og når denne sprekken blir større en 30 mm må du som regel skifte frontrute.

Dette innebærer en viss kostnad, men så lenge du er forsikret må du kun ut med en mindre sum i egenandel. Prisen avhenger blant annet av bilmerke, type rute og avtalen du har med forsikringsselskapet ditt.

Dersom du har kasko eller delkasko kan vi reparere steinsprutskader i løpet av 30-45 minutter – uten at det koster deg en krone. Det lønner seg derfor alltid å ta tak i skader på en frontrute så kjapt som mulig!

Hvis du derimot må skifte frontrute er egenandelen vanligvis mellom 2.000 og 3.000 kr, men det vil ikke påvirke bonusen din.

Viktig å skifte frontrute så raskt som mulig

Frontruta har en viktig bærekonstruksjon i bilkarosseriet, og det er derfor viktig å få rettet opp skaden så raskt som mulig – hos en profesjonell aktør. I nyere biler vil ruta også inneholde diverse sensorer, og en skade kan påvirke andre viktige funksjoner i bilen.

Fordi det dekkes av forsikringen din trenger du ikke bruke tid på å vurdere kostnadene når du må skifte frontrute – pris vil være mer eller mindre lik hos alle aktører på markedet.

Det er kvaliteten på arbeidet som utføres, og produktene som benyttes, som utgjør den virkelige forskjellen.

Vi kan skifte frontrute i løpet av en dag

Her hos Ryds Bilglass har vi et stort fokus på rask og effektiv service, høy kvalitet i arbeidet og gode kundeopplevelser.

Vi forsøker alltid å reparere ruta først, så sant dette lar seg gjøre. Dersom skaden er av et slikt omfang at du må skifte frontrute, vil våre sertifiserte spesialister utføre arbeidet på en profesjonell og fagmessig solid måte.

Vi benytter utelukkende produkter i OEM-kvalitet, som leveres direkte fra bilprodusentenes leverandører.

Bestiller du tid hos oss vil vi skifte frontrute i løpet av en dag. Bare lever bilen til avtalt tid om morgenen, og plukk den opp på ettermiddagen.

I mellomtiden kan du disponere en av våre lånebiler – helt gratis!

Få en førsteklasses kundeopplevelse

Det viktigste for oss er at du skal ha en førsteklasses kundeopplevelse. Derfor gjør vi alt vi kan for å legge ting til rette for deg på best mulig måte.

Når du velger Ryds Bilglass for å skifte frontrute får du:

  • Rask og effektiv service
  • Profesjonelt arbeid utført av sertifiserte spesialister
  • Ny frontrute i OEM-kvalitet, levert direkte fra bilprodusentens leverandør
  • Gratis disponering av lånebil
  • Hjelp med alt papirarbeid relatert til forsikringskravet

Ta tak i problemet før steinsprutskaden blir en sprekk! Bestill time for en kostnadsfri reparasjon i dag!

Bestill time

Kostnadsfri reparasjon