Frontrute

Kjører du rundt med en skadet frontrute? Hos Ryds Bilglass får du time på dagen, enten det er snakk om å bytte frontrute, eller reparere en enkel steinsprut. 

 

Bytte frontrute

En ubehandlet steinsprut ender ofte opp som en sprekk og da må hele frontruta skiftes. Med dagens avanserte frontruter hvor de fleste har innebygd både regnsensor og varmetråder, er det viktig at jobben blir utført på en riktig og profesjonell måte. Frontruta har også en viktig bærekonstruksjon i bilens karosseri, derfor er både vi og forsikringsselskapene opptatt av at et ruteskift blir gjort så snart en sprekk har oppstått. Trenger du å bytte frontruta tilbyr vi lånebil til jobben er gjort. Det er som regel gjort på en dag. Pris på ny frontrute kommer an på forsikringen din. Dette sjekker vi opp for deg, det eneste du trenger å vite er hvilket forsikringsselskap du bruker. Prisen, eller kostnaden blir satt ut i fra egenandelen, satt av forsikringsselskapet ditt. Det er ingen bonustap på verken bytte eller reparasjon av bilglass.

For deg som ikke har kasko eller delkasko, varierer pris ut i fra hva slags frontrute du har i dag. Kom innom oss, eller kontakt oss og fortell oss hva slags bil du kjører så kan vi hjelpe deg.

 

Bestill time

Kostnadsfri reparasjon